Saara Aalto julkaisee levynsä Kiinassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Voice of Finland -kilpailusta tähdeksi noussut laulaja Saara Aalto julkaisee uuden Ai De Zhu Fu -levynsä Kiinassa lauantaina 7. syyskuuta. Kahden studiolevyn kappaleista koostettu kiinankielinen levy julkaistaan Kiinassa ainoastaan digitaalisessa muodossa. Levyn nimi on käännös nimestä Blessed With Love.

Saara konsertoi levyn julkaisupäivänä Helsingissä Svenska Teaternin Amos-näyttämöllä. Kiinalainen nettitelevisio LeTV lähettää konsertin striimattuna 14. syyskuuta. LeTV on yksi Kiinan suurimmista internet-televisioasemista. Kanava lähetti esimerkiksi Roskilden musiikkifestivaalin päälavan konsertit suorana stream-lähetyksenä Kiinaan.

Saara konsertoi ystäviensä kanssa viime viikolla Helsingin Kulttuuritalon syyskauden avauskonsertissa. Saaran vieraina esiintyivät Robin, Suvi Teräsniska, Antti Tuisku sekä Michael Monroe. Saara konsertoi Kiinassa toukokuun alussa tenori José Carrerasin vieraana. Hän vieraili lisäksi kesäkuussa Shanghain kansainvälisellä elokuvafestivaalilla.