Silmämunat ulos kuopista Daft Punkin tahdissa – video ei herkimmille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Internetsensaatioita syntyy nykyään mitä uskomattomimmista syistä. Nyt liverpoolilainen mies on saavuttanut suosiota verkossa silmämuniaan muljauttelemalla. John Doyle huomasi pari vuotta sitten osaavansa biletempun, joka sai joka kerta kaverit innostumaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hän osasi nimittäin muljauttaa silmämunansa ulos päästä. Sittemmin mies on esitellyt taitojaan YouTube-videoilla, joissa hän muljauttelee silmiään hittikappaleiden tahdissa. Mies on esiintynyt Yhdysvalloissa jopa televisio-ohjelmissa taitonsa ansiosta. Seuraavaksi hänen unelmansa on päästä Guinnessin ennätystenkirjaan.

John Doyle haluaa olla paras siinä kuinka paljon silmämunat voivat kaiken kaikkiaan pulpahtaa ulos päästä. Tällä hetkellä ennätys on Daily Mirror -lehden mukaan 12 millimetriä. Tyylinäyte kyvystä nähdään videolla, jossa Doyle tekee ällöttävän silmätemppunsa Daft Punkin Get Lucky -kappaleen tahtiin.