Sini Sabotage määrättiin laulukieltoon – levyn julkaisu siirtyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sini Sabotagen pitkittyneen sairastelun seurauksena hänen keikkansa on jouduttu siirtämään myöhempään ajankohtaan. Levikset repee –hitistä tunnettu Sini sairastui heinäkuussa angiinaan, jonka jälkitautina hänen äänihuulensa tulehtuivat.

Osa Sabotagen elokuun keikoista siirtyi sairastelun vuoksi, ja nyt myös syys- ja lokakuun keikat siirretään laulukiellon takia. Lisäksi syksyksi kaavailtu albumin julkaisun ajankohta siirtyy. Sovitut Idols-tuomaroinnit Sini Sabotage hoitaa normaalisti.

Sini Sabotage on työstänyt tulevaa debyyttialbumiaan yhdessä tuottaja DJ PP:n kanssa. Useita viikkoja listaykkösenä ollut Levikset repee –kappale on DJ PP:n ja Jaakko Salovaaran käsialaa. Sini Sabotage on JVG:n perustaman PME Recordsin artisti.