Sinullekin brittiläinen nimihirvitys? Uusi nimigeneraattori auttaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joitain meistä on siunattu syntymästä asti pitkällä nimihirvityksellä, joka saa kuulijoiden korvat käpristelemään aina, kun koko litanian lausuu ääneen yhtä soittoa. Brittiläinen elokuvatähti Benedict Cumberbatch kuuluu näihin onnekkaisiin valittuihin.

Nyt miehen kunniaksi on Tumblr-sivustolla julkaistu Benedict Cumberbatch -nimigeneraattori, jonka avulla kuka tahansa voi kuin arpaa heittämällä saada itselleen yhdellä hiiren klikkauksella oman pitkän nimilitanian.

Generaattori mukailee brittiläisen kuuloisia ylipitkiä nimiä, joiden pelkkä lausuminen tuottaa kelle tahansa tuskaa. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Anallube Cumberbund, Congleton Toodlesnoot, Wimbledon Banglesnatch, Bumberstump Cockletit ja Rinkydink Wafflesmack.