”Internet odottaa Sara Siepin suihkukuvia!”

Big Brother · Stara.fi

Eilen käynnistynyt julkkisten Big Brother on kirvoittanut eilisen illan ja viime yön aikana kärjekästä keskustelua sosiaalisessa mediassa ja verkkolehtien keskustelupalstoilla. Mukana ei nimittäin ole juurikaan oikeita julkkiksia.

Talossa on kuitenkin entinen Miss Suomi Sara Sieppi, joka rankattiin nopeasti talon kauneimmaksi naiseksi. Jokaisen tuotantokauden alussa varsinkin miehet ovat seuranneet tarkkaan uskaltavatko naisasukkaat suihkuun alastomana vai esimerkiksi bikineissä. Nettikeskusteluissa pohditaan parhaillaan kuumeisesti missä asussa talon kaunein nainen suihkuttelee.

Lähes poikkeuksetta naisasukkaiden suihkukuvia on päätynyt verkkoon jo ensimmäisen vuorokauden aikana, eikä julkkisten kausi tee todennäköisesti siinä poikkeusta. Viime vuonna suihkukuville perustettiin kokonainen verkkosivusto, joka kuitenkin saatiin lakimiesten avustuksella pian suljettua. Parhaillaan vähintään kymmenettuhannet nettiaktiivit odottavat Sara Siepin mahdollisia suihkukuvia kuumeisesti.