76-vuotias Jack Nicholson lopettaa uransa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan Hollywood-näyttelijä Jack Nicholson on viime vuosina pitänyt matalaa profiilia julkisuudessa. 76-vuotias veteraaninäyttelijä paljasti taannoin, että maine seksilegendana ja naistenmiehenä tuntuu nykyään lähinnä kiusalliselta.

Jack Nicholson on viime aikoina viettänyt hiljaiseloa elokuvarooleista ja julkisuudesta, ja mieheen onkin törmätty lähinnä Los Angeles Lakers -koripallojoukkueen peleissä yleisön edustajana. Nyt Radar Online -verkkosivusto uutisoi tähden vetäytyneen kokonaan eläkkeelle elokuvateollisuudesta. Verkkosivusto vihjaa, että päätöksen taustalla olisivat terveydelliset syyt.

76-vuotiaalla näyttelijällä kerrotaan olevan ongelmia muistin kanssa, eikä hän enää muista aina hänelle annettuja vuorosanoja. Taannoin hän kieltäytyi ikääntyvän alkoholisti-isän roolista elokuvassa Nebraska, jolloin rooli meni toiselle veteraaninäyttelijälle, Bruce Dernille. Radar Onlinen tietoja ei ole kuitenkaan vahvistettu näyttelijän puolelta, joten niiden todenperäisyys on vielä epävarma.

Jack Nicholsonin viimeisin roolityö oli vuonna 2010 ilmestyneessä How Do You Know -elokuvassa Reese Witherspoonin ja Owen Wilsonin rinnalla. Näyttelijän mittavan uran varrelle kuuluu menestyselokuvia kuten Yksi lensi yli käenpesän, Elämä on ihanaa ja Batman.