Andy McCoy: Kurt Cobainin kuolema ei välttämättä itsemurha

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa asustaa parhaillaan todennäköisesti suurin koskaan täkäläisessä versiossa nähty supertähti. Andy McCoy on ympäri maailmaa erittäin arvostettu rocktähti, joka tuntee suuren osan 80- ja 90-luvun suurimmista heavy- ja rocktähdistä.

Eilen ensimmäisen BB-illan käännyttyä yöksi Andy McCoy päätyi talon pihamaan rauhaan keskustelemaan henkeviä Jori Kopposen kanssa. Keskustelu kääntyi kuitenkin nopeasti huumeisiin ja rockbisneksen synkkiin vuosiin. Kopponen otti puheeksi Nirvana-yhtyeen keulahahmo Kurt Cobainin traagisen kuoleman.

– Sehän oli itsemurha, Jori Kopponen totesi.

– Se on vieläkin vähän epäselvä. On sisäpiirin huhut, että yks sisäpiirin tyyppi hoiti sen. Joku huumevelka tai jotain, Andy McCoy yllätti.

Kopponen pohti ääneen olisiko kyseessä voinut olla ryöstö, mutta Andy tyrmäsi ajatuksen.

– Ei todellakaan. Sillä oli 800.000 dollarin rojaltishekki in cash. En muuta tiedä. Tapasin sen vaan pari kertaa. Jotenkin se on vaan niin pimeetä se koko stoori, McCoy jatkoi.