Raju käytännön pila työhaastattelussa – luulivat meteorin putoavan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Työhaastattelussa suurin osa ihmisistä jännittää ihan luonnostaan, koska on kyse heidän elämänsä kannalta merkittävästi asiasta. Kun jännitystaso on jo valmiiksi korkealla, ei ihminen haluaisi ainkaaan lisää stressinaiheita. Nyt eräässä työhaastattelussa sellaisia on kuitenkin järjestetty.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mainosvideolla nähtävässä piilokamerapilailussa työhaastattelun tehneen johtajan takana olevaan ikkunaan asennettiin suurikokoinen televisioruutu, jota haastateltavat luulivat ikkunaksi. Kesken haastattelun ikkunan takana näytti tapahtuvan kummia, kun meteoriitti iskeytyi maahan ja sai aikaan valtavan räjähdyksen sekä paineaallon. Koska kyseesä on mainos, on mahdollista, että kaikki videolla nähtävät ihmiset olivat näyttelijöitä.