Sabrinan bikinimuodot kuin Venuksella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinomaailman kuuma bilekissa Sabrina Boing Boing on viettänyt kesän hiljaiseloa. Aiemmin hän herätti kohua julkaisemalla verkossa kuvan, jossa hän ruokki strutsia toinen rinta paljastettuna.

Monia meriittejä neitokaisella ei kansainvälisessä julkkismaailmassa ole, siispä hän kerää huomiota lähinnä jättikokoisten silikonirintojensa turvin. Vanha kunnon povipommiperinne ei suinkaan ole kuollut ja kuopattu – sen todistavat esimerkiksi Sabrinan uusimmat Instagram-kuvat, joissa blondi keikistelee turkoosissa uima-asussa.

Otokset on kuvattu Meksikossa, Cancunissa. Sabrina Boing Boing tekee aika ajoin töitä DJ:nä, minkä lisäksi neito on glamourmalli. Neitokainen on paljastanut olevansa eläinrakas, minkä takia hän päätyikin aikoinaan paljastelemaan itseään eläinaitauksen edessä strutsin ruokintareissulla.