Teuvo Loman: ”Onneksi ei suostunut BB-taloon huh!!”

Big Brother · Stara.fi

Tunnettu kotimainen stylisti ja suosittu sisustussuunnittelija Teuvo Loman oli vuonna 2010 vieraana Big Brother Extra -ohjelmassa, jonka haastattelussa hän haukkui BB-talon ja sen sisustuksen. Tänä vuonna Lomania pyydettiin hänen omien sanojensa mukaan taloon, mutta tuloksetta.

Loman kommentoi asiaa Facebookissa nähtyään ensin millaisia asukkaita Suomen ensimmäiseen julkkisten Big Brotheriin osallistui.

– Onneksi en suostunut BB-taloon huh!! Teuvo Loman kirjoitti Facebook-statuksessaan.

Suuri joukko televisiokatsojia on ihmetellyt talon asukkaita, joiden joukossa on vain pari oikeaa julkkista. Jotkut kärjekkäimmät kommentoijat ovat jopa ilmoittaneet haluavansa rahat takaisin. Kauden aloitusjakso rikkoi kuitenkin eilen monenlaisia ennätyksiä, sillä ohjelmaa seurasi peräti 800.000 katsojaa.