American Idolin tähtituomaristo julkistettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

American Idol -ohjelma on ollut viime kautensa jälkeen mediapyörityksessä, sillä julkkistuomaristo ei tullut lainkaan toimeen keskenään. 12. tuotantokaudella Mariah Carey ja Nicki Minaj olivat jatkuvissa riidoissa, ja naiset päättivät jättää ohjelman lyhyen tuomaripestin jälkeen.

Nyt 13. tuotantokaudelle asia on yritetty korjata tuomareita vaihtamalla. Keith Urbanin lisäksi laulajakokelaiden esityksiä pääsevät tuomaroimaan paluun pestiinsä tekevä Jennifer Lopez ja jazz-muusikko Harry Connick Jr. Myös tuttu kasvo Randy Jackson palaa taas ruutuun, mutta tällä kertaa mies on kilpailijoiden mentori.

– Tästä Idol-kaudesta tulee upeaa! Uusi tiimi, uusi energia ja uudenlaiset artistit löydettävinä ja tilaisuuksia heille annettavana, hehkutti Keith Urban tiedotustilaisuudessa Daily Mail -lehden mukaan.

Ohjelmaa juontaa luonnollisesti edelleen Ryan Seacrest. Viime kaudella American Idol -kilpailun voitti 23-vuotias Candice Glover. Nimeikkäimpiin voittajiin lukeutuvat muun muassa Jordin Sparks, Kelly Clarkson ja Carrie Underwood.