Jennifer Lopez tuo latinoseksikkyyttä Cosmon kanteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinotähti Jennifer Lopez tunnetaan kattavan musiikkiuransa lisäksi myös näyttelijättärenä ja televisiokasvona. Kaunotar palaa tänä vuonna jälleen American Idol -ohjelman tuomariksi. Neitokaiselle maksetaan sarjasta huikea 15 miljoonan dollarin palkkio.

Nyt 44-vuotias laulajatar nähdään Cosmopolitan -lehden tuoreen numeron kannessa. Jennifer Lopez tuo lehden lokakuun numeroon latinoseksikkyyttä esitellen ruskettunutta vartaloaan, päällään musta avarakauluksinen nahkatoppi.

jenniferlopez05092013

Musiikkimaailman menestyneimpien laulajatähtien joukkoon lukeutuva Jennifer Lopez erosi taannoin aviomiehestään Marc Anthonystä seitsemän vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Entisellä pariskunnalla on kaksoset Emme ja Maximilian, jotka syntyivät vuonna 2008. Kaunotar on seurustellut vuoden 2011 lokakuusta asti entisen taustatanssijansa Casper Smartin kanssa.