Katkaravut polttivat päreet – mies hyökkäsi samuraimiekan kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Käsite ”tehdä kärpäsestä härkänen” pääsee oikeuksiinsa erityisesti tosielämän tragikoomisten tapausten ansiosta. Floridalainen mies pidätettiin vastikään, koska hän sortui väkivaltaisuuksiin kadonneen katkarapupurkin takia.

Kurniva vatsa teki 34-vuotiaan Jayson Laughmanin äreäksi, ja hän hyökkäsi äitinsä poikaystävän Michael Airhartin kimppuun samuraimiekalla. Mies piti isäpuolta syyllisenä kadonneen katkarapupurkin mysteeriin ja syytti häntä purkin anastamisesta.Laughman yritti aluksi tulla suljetun oven läpi miekalla, ja hän myös heitteli keittiöveitsiä Airhartia päin.

Väkivaltakohtaus jatkui pihamaalla, jossa mies heitti uhriaan patsaalla. Orlando Sentinelin mukaan poliisien saapuessa Laughmanin raivo vaihtui selityksiin. Diabeetikko kertoi virkavallalle polttaneensa päreet alhaisen verensokerin takia. Tutkimusten aikana hän valitti rintakipuja ja pääsi sairaalahoitoon, jossa on tällä hetkellä.