Lammasfarmari otti suden lemmikiksi – luuli koiranpennuksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni muistaa ”Susi lampaiden vaatteissa” -sadun, jossa susi yrittää saalistaa lampaita pukeutumalla lampaantaljaan. Nyt eräs puolalainen maanviljelijä on erehdyksissään ollut vähällä päästää suden huolehtimaan omista lampaistaan. Tässä tapauksessa hän tosin luuli sutta alunperin koiraksi.

Puolan Podlasiassa asuva Zbigniew Pieczyk uskoi tekevänsä hyvän työn pelastettuaan hylätyksi tulleen koiranpennun. 50-vuotias mies alkoi kuitenkin ihmettelemään, miksi nuori koira alkoi ulvoa yöllä. Ulvomisen jatkuttua mies tajusi erehtyneensä pahimman kerran.

– Luulin sitä lammaskoiran tai saksanpaimenkoiran pennuksi. Tajusin tehneeni helvetinmoisen virheen kun se alkoi ulvoa joka yö, ja soitin poliisit paikalle, Zbigniew Pieczyk kertoi Metro-lehden mukaan.

Nuori susi ei onneksi vierailunsa aikana ehtinyt aiheuttaa minkäänlaista vahinkoa maanviljelijälle tai tämän lampaille. Susi on sittemmin palautettu erikoisen seikkailunsa jälkeen takaisin luontoon.