Nainen varasti rahaa mieheltään – piilotti käteiset peräsuoleensa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Tennesseestä kotoisin oleva pariskunta sai huomata, että joskus varkaus on kirjaimellisesti takapuolesta. 46-vuotias Bobby Gulley alkoi epäillä vaimonsa varastavan häneltä rahaa. Niinpä hän päätti virittää paremmalle puoliskolleen ansan.

Mies jätti pariskunnan kodin pöydälle laukun, jossa oli kaksi yhteensä 5.000 dollaria sisältänyttä kirjekuorta. Bobby meni nukkumaan, ja hän huomasi herätessään rahojen kadonneen laukun sisällä olleista kirjekuorista. Mies kyseli vaimoltaan, 43-vuotiaalta Christie Blackilta, tiesikö hän rahojen kohtalosta. Nainen tuli yhtäkkiä huonovointiseksi, ja oksensi muovipussiin käärittyjä pillereitä.

Mies ei kuitenkaan lopettanut rahojensa perään kyselemistä. Lopulta Christie myönsi vieneensä Bobbyn käteiset, rullanneensa setelit ja piilottaneensa ne peräsuoleensa. Bobbyn mukaan vaimo yritti tämän jälkeen saada seteleitä ulos vessaharjalla ja pihdeillä, tuloksetta.

Loputa verta vuotava Christie toimitettiin sairaalaan. Lääkärit onnistuivat poistamaan setelitukun vaimon peräsuolesta. Paikallisen WBIR.com-uutissivuston mukaan Christie Blackia syytetään nyt varkaudesta, ja takapuoleen piilotetut rahat on otettu talteen todistusaineistona.