Muistatko MacGyverin? Näin paljon päätähti on muuttunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime vuonna kuinka viihdealan kasaribuumi on saamassa jatkoa, kun aikoinaan supersuosioon ympäri maailmaa noussut Ihmemies-televisiosarja on tekemässä paluun elokuvan muodossa.

Televisiosarjan päätähti Richard Dean Anderson on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta, ja tuoreimpien kuvien perusteella hän onkin varmasti saanut olla rauhassa myös ihailijoilta. Miestä ei nimittäin välttämättä tunnista samaksi henkilöksi. Nyt Anderson kuvattiin Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä.

Ihmemies MacGyver oli Suomessakin yksi 80-luvun suosituimmista televisiosarjoista. Sen pääosassa nähtiin Richard Dean Anderson, joka esitti mielummin älyynsä ja nokkeluuteensa kuin aseisiin turvautuvaa Phoenix-säätiön agenttia Agnus MacGyveriä. Sarjaa tehtiin seitsemän kauden ja kahden televisioelokuvan verran.