Sikaillut pomo sai opetuksen – henkilökunta tempaisi näyttävästi yhdessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Johtaminen on taitolaji, ja kaikki työpaikkojen pomot eivät välttämättä osaa luontaisesti ohjata henkilökuntaansa tavalla, joka tekisi alaiset tyytyväiseksi. Nyt erään ostoskeskuksessa sijaitsevan kaupan työntekijät ovat saaneet tarpeekseen pomostaan ja antaneet tälle opetuksen.

Niki, Jess ja TJ -nimiset Journeys-kenkäkaupan työntekijät irtisanoutuivat työstään kesken työpäivän kiireisellä ostoskaudella. He sulkivat kaupan ovet ja jättivät asiasta suorasukaisen julkisen viestin, jossa he puhuivat suunsa puhtaaksi.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Viesti roikkui kaupan edessä mahdollisten asiakkaiden nähtävillä. Siinä sanottiin muun muassa, että työntekijät eivät suvaitse Jamie-pomonsa kiroilua ja epäkunnioittavaa käytöstä. Ostoskeskukset yleensä lisäksi sakottavat kaupan pitäjiä Yhdysvalloissa jopa 500 dollariin asti liikkeiden odottamattomista sulkemisista, joten tilanne on ollut enemmän kuin harmillinen pomolle.