Sokea poika heitti avaussyötön ottelussa – odottamaton lopputulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa baseball-peleissä on tapana, että joku erityinen henkilö heittää ottelun avauspallon. Usein henkilöt ovat julkkistähtiä, joiden heittotaidot ovat kuitenkin osoittautuneet yllättävän noloiksi. Esimerkiksi Carly Rae Jepsen heitti taannoin pallon täysin väärään suuntaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Taannoin Arizonan Diamondbacksin ja Milwaukee Brewersin välisessä ottelussa on avausheiton saanut kunnian suorittaa sokea teinipoika Max Ashton. Hänelle annettiin sokeudestaan huolimatta mahdollisuus heittää pallo, ja lopputulos oli odottamaton. Ashton nimittäin onnistui heitossaan täydellisesti, minkä johdosta yleisömeri suorastaan räjähti suosionosoituksiin. Video kaivettiin nyt arkistosta Jepsenin nolon heiton takia.