Hulvaton tempaus teki tavisten elämästä Hollywood-traileria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkkosivusto Screen Junkies tunnetaan erityisesti Honest Trailer -videoistaan, eli rehellisistä trailereista. Näillä videoilla Hollywoodin hittielokuvat Twilightistä Yön ritariin saavat kyytiä hulvattomien parodiatrailereiden muodossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt tavalliset kaduntallaajat ovat päässeet kokemaan, miltä tuntuisi joutua oman elämänsä Hollywood-elokuvan traileriin. Prank Bank -sivuston keppostelija Kevin Brueck pyysi ”rehellisten trailereiden” kertojaäänenä toimivaa näyttelijää, Jon Baileria, kuvailemaan kaduilla liikkuvien ihmisten seikkailuja.

Kevin Brueck ja Jon Bailer viettivät tuntikausia kaupungilla, seuraten sattumanvaraisia ihmisiä ja keksien näille mitä uskomattomampia tarinoita. Videolla päästään seuraamaan muun muassa asiakkaansa kadottaneiden turvamiesten, ristiä kantavan ”Mel Gibsonin” ja vanhojen aasialaisten ninjojen edesottamuksia.