Andy löysi jotain BB-taloon kuulumatonta – vaati saada tavata käsikirjoittajan!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asustava suomalainen rocktähti Andy McCoy on muuttanut ohjelman myötä monen suomalaisen näkemyksen miehestä. Aiemmin varsin tuntemattomasta ja mystisestä hahmosta on nähty talossa värikäs ja asioita syvällisesti pohtiva ihminen.

Sääntörikkomuksia Andy on tehnyt toistuvasti ja jopa enenevään tahtiin, sillä esimerkiksi eilen hän raivostui tuotannolle ja ripitti heitä kovin sanakääntein – sääntöjen vastaisesti englannin kielellä.

Tänä aamuna Andy oli talon pihamaalla polttelemassa tupakkaa, kun hän ryhtyi – jälleen sääntöjen vastaisesti – puhumaan tuotannolle kameroiden ja mikrofonien välityksellä. Hän oli muiden asukkaiden kanssa tehnyt talosta löydön, joka ei Big Brother -taloon kuulunut.

– Ai niin, crew’lta on kai jäänyt tänne yks rotsi. Me löydettiin se tuolta. Siinä lukee Henri. Se kannattaa kai jättää tänne, niin te voitte hakea sen. Ja jossain vaiheessa mun pitää bamlaa Jonin kanssa, kun sillä on aikaa. Mä kelasin mitä se sanoi eilen, Andy jatkoi viitaten tuotannon käsikirjoittaja Joni Soilaan.

Heti tämän jälkeen Andy McCoy kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen keskustelemaan käsikirjoittaja Soilan kanssa. Tiedossa ei ole liittyykö keskustelu mahdollisesti Andyn vihjauksiin siitä, että hän olisi kyllästynyt talossa asumiseen jo tässä vaiheessa.