Beyoncen synttärit merellä – bikineitä ja ökypullo shampanjaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman suurimpiin tähtiin lukeutuva Beyonce on ottanut keikoilleen aikamoisen diivalinjan, sillä hän määrää hyvin tarkkaan niin hänestä otettavat valokuvat kuin takahuoneen antimetkin. Myös siviilissä hän osaa viettää aikaansa näyttävästi luksushengessä.

Nyt Beyonce on juhlinut 32-vuotispäiväänsä yhdessä miehensä Jay Z:n ja pariskunnan tyttären Blue Ivyn kanssa Strombolissa Italian rannikolla. Julkkisperhe oli vuokrannut huvijahdin, jonka kannelta Beyonce hyppi bikineissä mereen. Janojuomana oli valtava pullo kallista shampanjaa.

Viime viikolla Beyonce tilasi Essexissä Nando’sin kanaruokia yli 1.700 eurolla. Tilaukseen kuului 48 kokonaista kanaa, 580 siipeä, 48 ranskanperuna-annosta, 24 rasiaa coleslawia, 24 annosta riisiä ja 12 kasvishampurilaista. BBC:n mukaan tilauksen teki Beyoncen tiimiin kuuluva henkilö ja lasku maksettiin käteisellä.