Charlie Hunnam nappasi Fifty Shades of Greyn miespääosan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vielä jokunen tovi sitten Fifty Shades of Grey -elokuvan kastista käytiin kovaa keskustelua mediassa. Viimeksi huhuttiin, että Twilight-komistus Robert Pattinson olisi saanut eroottisen elokuvan miespääosan.

Nyt kirjasarjan kirjoittaja E. L. James on kuitenkin paljastanut jymyuutiset Twitter-bloginsa välityksellä. Nainen kertoi faneille, että kinkyn huippupohatta Christian Greyn roolissa tullaan näkemään Pacific Rim -elokuvan päätähti Charlie Hunnam.

Kerroimme jo eilen, että naispääosassa ihastuttaa Don Johnsonin tytär Dakota Johnson. Hän tulee näyttelemään viatonta opiskelijatyttö Anastasiaa Fifty Shades of Grey -elokuvassa. Molemmat näyttelijät ovat yllättäviä valintoja rooleihin, sillä he eivät ole olleet spekulaation keskiössä mediassa sopivia näyttelijöitä mietittäessä. Totuus nähtäneen vasta valkokankaalla – löytyykö parilta sensuellia kemiaa vai ei.