Lorry Plasterer esitteli menopelinsä – tiukkaa paahtoa pyöräillessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin videosta, jolla losangelesilainen bikinimalli Lorry Plasterer vahasi surffilautansa oikeaoppisesti. Nyt neitokainen kertoo harrastuksistaan, kuten polkupyöräilemisestä ja maalaamisesta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Neitokainen esittelee YouTube-videolla Schwinn Sprint 75 -merkkisen polkupyöränsä, jolla hän polkee Los Angelesissa sijaitsevaa rantateitä. Polkupyöräretkillään hän kuuntelee popmusiikkia ja joskus hieman raskaampaa AC/DC:tä ja Ozzy Osbournea.

Videon maisemista päätellen Lorry polkee Santa Monican ja Venicen välillä kulkevaa tietä pitkin pelkkään bikinin alaosaan ja kesäpaitaan pukeutuen. Polkupyöräilemisen lisäksi hän harrastaa muun muassa taidemaalausta.

KaloopyMedian videolla esiintyvä Lorry Plasterer on hieman tuntemattomampi nimi bikinimallien keskuudessa. 24-vuotias nainen asuu parhaillaan Kalifornian Los Angelesissa, mutta muutti sinne vasta pari vuotta sitten Indianasta. Hän on omien sanojensa mukaan työskennellyt mallina jo kymmenen vuotta.