Paris Hilton kuumissa kasariuikkareissa – kuva päätyi verkkoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkisperijätär Paris Hilton on sangen onnistunut bisnesnainen blondin imagostaan huolimatta. Neitokainen on erilaisilla diileillä onnistunut keräämään miljoonaomaisuuden, ja viimeksi hänen kerrottiin jatkavan laulajan ja DJ:n uraansa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt 32-vuotias Paris on julkaissut Instagram-blogissaan otoksen, jossa hänet nähdään tiukassa tummassa bodyssa. Neitokainen on parhaillaan kuvaamassa Good Time -singlensä musiikkivideota. Kyseisellä kappaleella räppää Lil Wayne.

– Good Time -videon kulissien takana, asusteiden aika, kirjoitti Paris blogiinsa.

Hilton työstää parhaillaan toista albumiaan. Suomalaissukuisen mallipoika River Vilperin kanssa seurusteleva blondi kaunotar on nähty kuluneen kesän aikana lomailemassa ympäri maailmaa.