Rosie Huntington-Whiteley on taas vapaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittimalli Rosie Huntington-Whiteley on seurustellut pitkään toimintatähti Jason Stathamin kanssa. Pari on kokenut ylä- ja alamäkiä, ja taannoin heidän kerrottiin riidelleen Stathamin jatkuvan juomisen ja juhlimisen takia.

Stathamin huhuttiin taannoin aikovan kosia neitokaista. Nyt parin väliset ristiriidat ovat kuitenkin venyneet niin pahoiksi, että he ovat ottaneet suhteessaan aikalisän. Rosie nauttii tällä erää Ibizan lomasta tyttökavereidensa kanssa.

Kuva: Marks & Spencer
Kuva: Marks & Spencer

26-vuotiaan mallin ja 45-vuotiaan näyttelijän suhteen epäillään kaatuneen 19 vuoden ikäeroon ja jatkuviin riitoihin, jotka ovat repineet heidän välejään. Lähipiirin ihmiset ovat myös epäilleet, että Rosie sai tarpeekseen siitä, ettei Jason saanut kysyttyä tärkeää kysymystä tarpeeksi ajoissa, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Mies kuvattiin jo aiemmin ruokailemassa flirttailevan tyttöjoukon kanssa manhattanilaisessa baarissa. Huntington-Whiteley seurusteli Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan. Neitokainen kuuluu maailman menestyneimpiin malleihin, ja hänen kasvonsa ovat koristaneet muun muassa Victoria’s Secret -brändin katalogeja.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Marks & Spencer
Kuva: Marks & Spencer