Russell Brand törtttöili gaalassa – natsivitsi oli liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Russell Brandin kainalossa on nähty vuosien varrella toinen toistaan kauniimpia julkkisneitokaisia. Taannoin päihde-menneisyydestäänkin tunnettu mies paljasti ajatelleensa toisinaan muita naisia seksin aikana ollessaan naimisissa Katy Perryn kanssa.

Nyt brittikoomikko on herättänyt kohua gaalajuhlassa kertomansa epäkorrektin vitsin vuoksi. Russell Brand esiintyi GQ-lehden Men of the Year -gaalan jatkobileissä, joiden sponsorina toimi Hugo Boss -vaatemerkki. Miehen kerrotaan nyt menneen liian pitkälle yhdistettyään vuonna 1923 perustetun saksalaisen vaatemerkin natseihin.

– Jos tunnette yhtään historiaa ja muotimaailmaa, tiedätte että Hugo Boss teki natsien univormut… Mutta ne näyttivät helvetin upeilta! Russell Brand kertoi lavalla.

Vitsi herätti tapahtuman vieraiden keskuudessa pahennusta, ja Daily Mail -lehden mukaan koomikkoa kehotettiin jopa lähtemään pois tapahtumasta. Russell Brandin nähtiin vielä seurustelemassa juhlassa Noel Gallagherin ja Rita Oran kanssa, mutta hän poistui myöhemmin paikalta vähin äänin turvamiehensä kanssa.

Russel Brand ehti olla naimisissa Katy Perryn kanssa 14 kuukautta. Tähti on deittaillut myös useiden muiden kaunotarten kanssa. Hänet on viime aikoina yhdistetty hotellimoguli Andre Balazsin tyttäreen, Alessandra Balazsiin, ja mies esitteli hänet myös äidilleen.