Konsolipeli tuotiin tosielämään – tältä näyttää Super Mario Bros parkourina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkkoon julkaistaan aika ajoin akrobaattisia parkour-videoita, joiden avulla myös katsoja pääsee nauttimaan harrastajien kokemasta nautinnosta. Nyt pääosaan nousevat Nintendon peleistä tutut putkimiesveljekset Mario ja Luigi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hauskasti toteutettu video esittelee tosielämän pelihahmot hyppimässä ja pomppimassa tutun Mario Bros. -konsolipelin tunnusmusiikin tahtiin. Marion ja Luigin asuihin pukeutuneet pojat näyttävätkin taitojaan videolla täydellisyyttä hipoen.

Lähinnä kaupunkioloissa harrastettava parkour on nykyisin suosittu liikuntalaji. Sitä pystyy harrastamaan kaikkialla, missä on hyppimiseen ja pyörähdyksiin soveltuvia seiniä ja esteitä. Pääasiallisena ideana on kuitenkin sulava liikkuminen esteistä välittämättä.