Adrienne Bailon uhkeana iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten mediassa kohistiin, kun 3LW-nimestä tyttöbändistä ja The Cheetah Girls -televisiomusikaalista tutun Adrienne Bailonin alastonkuvat levisivät verkossa. Sittemmin kuvat paljastuivat pelkäksi mediatempuksi ja kuvat vuoti julkisuuteen Adrienne itse.

Nyt Adrienne Bailon on kuvattu osallistumassa New Yorkin Lincoln Centerissä järjestettyyn 10th Annual Style Awards -gaalailtaan, jonne hän saapui näyttävässä punaisessa iltapuvussa.

Adrienne Bailon nousi aiemmin otsikoihin alasonkuviensa lisäksi myös Rob Kardashianin tyttöystävänä. Suhde kuitenkin päättuyi Adriennen aloitteesta. Sittemmin Bailon halusi tulla yhtä suosituksi kuin tuntemansa ja ihailemansa seurapiirikaunottaret sekä päästä eroon lapsille suunnatusta Disney-imagostaan, joten hän päätti julkaista itsestään alastonkuvia.