Alyssa Milanon rintamus varasti show’n Mersun bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Hollywoodissa oli varsinainen trendi, jossa julkkisnaiset suuntasivat kaupungille paparazzien tähtäimiin ilman rintaliivejään ja erittäin ohuessa paidassa. tänä vuonna rintojen esittelyn suosio on selvästi vähentynyt.

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Alyssa Milano nousi kuuluisuuteen Siskoni on noita -sarjasta. Neitokainen on Milo-pojan äiti, ja kuuluu Hollywoodin kuumimpiin julkkisäiteihin. Maxim-lehden kannessa taannoin yläosattomissa poseerannut 40-vuotias Alyssa on nyt kuvattu näyttävässä asussa Mercedes-Benzin järjestämissä Tadashi Shoji -bileissä.

Alyssa Milano avioitui vuonna 2009 David Bugliarin kanssa ja synnytti pari vuotta sitten parin esikoispojan, Milon. Nainen tunnetaan kasvissyöjänä. Hän on esiintynyt monissa PETA-järjestön kampanjoissa.