Kerrostalossa asuva pariskunta teki kissalle oman hissin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esimeriksi maalla annetaan kotikissoille mahdollisuus viettää osan ajastaan ulkona. Kissat vaeltelevat reissuillaan joskus pitkiä reittejä ja kasvattavat reviiriään. Kerrostalossa asuvat kissat pääsevät harvemmin ulos, koska tällöin ongelmaksi muodostuu kissan omatoiminen kulkeminen ja sen mahdottomuus.

Kissanomistajat saattavat asentaa oviinsa kissanluukkuja, joiden kautta lemmikkieläimet pääsevät halutessaan pihalle ja takaisin sisään. Nyt eräät kissanomistajat ovat keksineet keinon, miten he saavat kuljetettua kattinsa parvekkeelta takapihalle ja päinvastoin.

YouTubeen julkaistu video näyttää, kuinka kissa maukaisee korkealla olevan parvekkeen alapuolella. Kissanomistaja laskeekin pian narun varassa olevan korin parvekkeelta, ja kissa hyppää koppaan heti. Sitten mies vetää eläimensä ylös kotiin. Kori toimii kissan henkilökohtaisena hissinä.