Miehellä oli tekemisen puutetta? Tässä tulos asunnon katossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kodin huonekalujen tuunaaminen on ollut muodissa jo jokusen vuoden. Sisustukseen saa helposti toisenlaista ilmettä uudella maalilla tai pienellä askartelulla. Nyt eräs mies esittelee oman tapansa saada huoneeseen uudenlaista näköä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies on nimittäin taiteillut teipeistä kattotuulettimeen kuvion, joka tekee tuulettimen pyöriessä hienon spiraalin. Lapojen liikkeestä syntyvä kuvio on suorastaan hypnoottinen. Saurdo-nimimerkin lataamaa videota on katsottu muutamassa päivässä lähes puoli miljoonaa kertaa.

Teipit täytyy olla tuulettimessa juuri oikeassa järjestyksessä, jotta haluttu spiraalikuvio syntyy. Lisäilmettä kuvioon saisi esimerkiksi eri värisillä teipeillä, joita voisi panna tuulettimen lapoihin enemmänkin.