Sara Sieppi ei tullut saunaan – Frederik ihmeissään

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon kauneimmaksi asukkaaksi monissa nettikeskusteluissa rankattu entinen Miss Suomi Sara Sieppi on ollut talossa varsin rauhallisesti, vaikka esimerkiksi eilen asukkaille järjestettiin kauden ensimmäiset juhlat. Niiden tiimellyksessä myös sauna oli lämmin.

Sara ei kuitenkaan suostunut saunomaan muiden asukkaiden kanssa, ja se ihmetytti kovasti erityisesti erityisesti 71-vuotiasta Frederikiä. Laulajatähti ihmetteli Saran ujoutta myös ääneen, ja myös Teppo yhtye hänen mielipiteeseensä.

– Miks et tullut saunaan? Frederik kysyi suoraan Saralta

– Ei huvittanut, Sara vastasi.

– Laita korvan taakse, et ens kerralla, Frederik totesi missikaunottarelle.

Naistenmiehenä jo vuosikymmenet julkisuudessa tunnetulla Frederikillä on edelleen silmää nuorelle naiskauneudelle, sillä hän on aiemmin tiiraillut talossa esimerkiksi Marianne Kallion rohkeita vaatteidenvaihtoja.