Lucy Mecklenburgh treenattuna miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Entinen TOWIE-tähti Lucy Mecklenburgh on lanseerannut itselleen kokonaan uuden uran televisiosarjan menestyksen pohjalta. Jätettyään TV-työt neito alkoi viihtyä enemmän kuntosalilla, mistä urkesikin mukava ura fitness-babena.

lucymecklenburgh08092013

Treenivinkkejä verkossa jakeleva Lucy on nyt ikuistettu FHM-lehden kanteen punaisessa alusasukokonaisuudessa. Nainen punaisissaan on otoksessa seksikkyyttä uhkuva näky, vaikka kansikuvaan ängetty koira onkin otoksessa vähän ylimääräisen tuntuinen. Turhaa massaa ei Mecklenburgin vartalossa ole – se lienee dieetin ja kuntoilun ansiota.

22-vuotias Lucy on toipunut kesän aikana erostaan. Hän on lomaillut paljon ulkomailla, jossa paparazzit ovat ikuistaneet tähden otoksiin. Hänen ja entisen näyttelijäkollega Mario Falconen kihlauksen rikkoutuminen johtui siitä, ettei mies pystynyt olemaan suhteessa uskollinen kuvankauniille neitokaiselle.