Marianne Kallio paljasti totuuden silikonirinnoistaan?

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa mukana oleva teinimalli Marianne Kallio on ollut aiemmin jonkin verran esillä uhkeidenmuotojensa ansiosta. Neitokainen on itse kertonut myös talossa, että äiti osti hänelle silikonirinnat 18-vuotiaslahjaksi.

Tänään Marianne kuitenkin itse kommentoi tapausta keskustellessaan siitä BB-talon pihamaalla yhdessä Sara Siepin kanssa. Kommentoidessaan rintojensa hintaa Marianne totesi, että äiti ei todellisuudessa ostanutkaan niitä hänelle.

– On mulla sponssi ja nää. Kyllä tisseistä saa alennusta. Se oli niin perseestä, että mutsi osti ne mulle. Tai mä maksoin ne itse ja mutsi oli siinä synttärilahjassa mukana. Televisio-ohjelmassa pantiin sanat mun suuhun ja sanottiin, et äiti osti silikonit mulle, Marianne kertoi.

– Kaujhee käsikirjoituksen maku, keskustelua seurannut Aleks kommentoi.

– Toimittajat soitti ja sanoi et miks otit tissit. Mä sanoin että mun kroppa on sopusuhtainen. Kaikki mitä sanot, niin menee toisin päin, Marianne jatkoi ja kertoi rintojensa arastelleen jonkin aikaa leikkauksen jälkeen.

– Ei ne kipeet ollut, mut ne rutisi jonkun aikaa. Se lähti sit kun niitä hieroi. Tissit oli tietenkin puuduksissa ja näin. Mut kyllä se ajan kanssa sit lähti.