Suomessa lähes hellekelit – Britanniaan iski hurja raekuuro! Katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Luonnon sääolot voivat joskus yllättää arvaamattomuudellaan. Britanniassa kuvattiin viikonloppuna video, jolle on tallentunut näky Falmouthin kylästä. Maassa ei ole yleensä totuttu näkemään syyskuussa valkoisen jouluista maisemaa, mutta tällä kertaa hurja raekuuro teki tehtävänsä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Suomessa vietettiin viime viikonloppu lähes hellelukemissa, mutta Britannian Cornwallissa aurinkoisten kelien jälkeen asukkaat hieroskelivat silmiään, kun maa oli yllättäen valkoisenaan rakeista.

Tilanteen tallensi videolle paikallinen Tommy Matthews, joka äimisteli YouTube-videolla ääneen hämmentäviä sääoloja. Rakeista aiheutui niiden sulaessa tulvaa. Palomiehet joutuivat lopulta pumppaamaan vettä pois kaduilta, jotta kylän liikenne saatiin normalisoitua.