Katy Perry seksikkäänä viidakkonaisena – varsinainen Jane

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Katy Perry on eräs viihdemaailman ykkösleideistä niin pukeutumisensa kuin listahittiensäkin suhteen. Neitokainen julkaisee lokakuun 22. päivä uuden Prism-levynsä, josta on julkaistu jo Roar-single.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseisen kappaleen musiikkivideolla Katy esiintyy jälleen omalle huumorintäyteiselle tyylilleen uskollisena. Hän joutuu selviämään lentokoneonnettomuuden jälkeen yksin viidakossa, jossa hänestä kuoriutuu Tarzanista tutun Janen veroinen viidakkonainen.

Perry esiintyy pätkällä seksikkäässä leopardikuvioisessa bikiniasussa ja lehdistä kokoon kyhätyssä hameessa. Hän onnistuu voittamaan viidakon kuningattaruuden saamalla tiikerinkin äänenkäytöllään vapisemaan. Videon voi ajatella symbolisoivan tapaa, jolla Perry on selvinnyt taannoisista sydänsuruistaan ja noussut uudestaan poppilistojen huipulle.