Kissa hyppäsi 11. kerroksesta – selvisi hengissä

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kissoilla sanotaan olevan yhdeksän henkeä, koska kyseiset elikot ovat usein luonteeltaan hyvin sitkeitä. Nyt tämä toteamus on vähintääkin todistettu, sillä eräs Alaskassa asusteleva kotikissa onnistui hyttysen metsästyspuuhissaan tekemään aikamoisen ilmalennon – ja selviämään siitä hengissä.

Wasabi-niminen kissa nimittäin putosi 11 kerrosta alas kerrostalosta. Kaksivuotias eläin selvisi pudotuksesta kuin ihmeen kaupalla pelkillä murtuneilla luilla. The Juneau Empire -sivuston mukaan kissa pyydysti hyttystä omistajansa asunnossa.

Kun hyttynen lensi ulos ikkunasta, kissa meni perässä. Omistaja Stephanie Gustafson kertoi äitinsä nähneen lemmikin putoavan. Kissa putosi parkkipaikalle, josta se noudettiin ja vietiin välittömästi eläinlääkärin hoiviin. Leikkauksen läpikäyneen otuksen uskotaan paranevan kuuden viikon aikana.