Madonna vilautti salaista projektiaan – sadomasokismia, väkivaltaa…

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Madonna ikuistettiin taannoin Chime for Change -hyväntekeväisyyskonsertissa, jossa tähden kasvot näyttivät läpikäyneen jonkinlaisia kauneushoitoja. 54-vuotias popmamma herätti taannoin hämmennystä myös Roomassa, jossa hän esittäytyi suussaan grillseiksi kutsutut hampaiden koristepäälliset.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Madonna on viime kuukausien aikana työstänyt salaiseksi luonnehtimaansa projektia valokuvaaja Steven Kleinin kanssa. Projektista on nyt saatu esimakua tuoreen trailerin muodossa. Mustavalkoisella videolla Madonna nähdään ensin laulamassa kaltereiden takana ja sitten mustissa S&M-henkisissä vaatteissa paidattomien miesten kantaessa häntä väkivaltaisesti kohti selliä.

Secret Project Revolution -nimisen projection uskotaan olevan lyhytelokuva, ja sen julkaisuajankohdaksi ilmoitetaan 24. syyskuuta. Daily Mail -lehden mukaan lyhytelokuvassa tultaisiin näkemään myös poptähdet Lady Gaga, Rihanna ja Cher.