Seksiterapeutin hämmentävä hoito pariskunnille – tositoimissa miehen kanssa vaimon katsellessa

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Avioliiton satamassa ei ole pelkästään aurinkoisia päiviä, vaan joskus suhde joutuu koetukselle esimerkiksi intohimon puutteen takia. Brittiläinen seksiterapeutti Charlie Rose on kehittänyt omanlaisensa tekniikan, jolla hän hoitaa tämänkaltaisia ongelmia.

Nainen nimittäin pitää aitoja seksisessioita asiakkaidensa kanssa ja opettaa heille eroottisen kanssakäymisen saloja. Moni pitää 32-vuotiaan perheenäidin tienestiä halpana, mutta hän on onnistunut pyörittämään 250 euron istuntotaksallaan onnistunutta bisnestä jo usean vuoden ajan.

– Olen harrastanut seksiä aviomiesten kanssa vaimojen silmien edessä ja näyttänyt suuseksiä sekä miehille että naisille pyynnöstä. Joskus näen pariskuntia vain kerran, mutta monet tulevat useaan otteeseen istuntoon, kertoi Rose Daily Mirror -lehdelle.

Charlie Rose järjestää seksi-istuntojen lisäksi myös suutelukursseja. Nainen on kertomuksensa mukaan harrastanut seksiä melkein tuhannen miehen kanssa. Vammautuneita ja impotenttejakin seksuaaliasioissa työajallaan avustava Rose painottaa turvaseksin tärkeyttä kaikissa suhteissa.