Tosimiehen jäätelöauto paljastettiin – pysäyttävä näky missä tahansa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Siniset jäätelöautot poistuivat Suomen katukuvasta äskettäin. Britanniassa kuitenkin saadaan vielä ostaa jäätelöä myös liikkuvista kulkupeleistä. Automerkki Skoda on tuonut markkinoille nimittäin jättikokoisen monsterijäätelöauton.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseisellä monsteriautolla juhlistetaan Skodan uutta Octavia vRS -mallia. Vaaleanpunainen jäätelöauto kiertelee pitkin Britannian uimarantoja. ITN-YouTube -kanavan mukaan monsteriauto jakaa seuraavien viikkojen aikana ilmaiseksi yhteensä 6.000 jäätelötötteröä.

Herkullisella monsteriautolla on painoa peräti 5,5 tonnia ja sen rakentamiseen käytettiin kolme viikkoa. Kerroimme hiljattain Skodan toisesta jättikokoisesta kampanjasta, kun automerkki toi markkinoille järisyttävän suuret lastenrattaat.