Vau! Britney Spears on timmi bikinikissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Britney Spears on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta, mutta hän palasi taannoin pitkästä aikaa studiolle nauhoittamaan uusia kappaleita. Laulajattaren tuore kappale kuultiin Smurffit-elokuvan jatko-osassa, ja uusi levykin on on työn alla.

Kuva: Twitter
Kuva: Instagram
Kuva: Twitter
Kuva: Instagram

31-vuotias tähti on paljastanut kuvaavavansa parhaillaan musiikkivideota uutta Work Bitch -nimistä kappaletta varten. Videolta on syytä odottaa rohkeaa materiaalia ainakin Britneyn Instagram-tilillään jakamiensa otosten perusteella. Videon kulissien takaa otetuissa kuvissa laulajatar nimittäin poseeraa esimerkiksi sinisissä bikineissä.

Britney Spearsin musiikkiura on taas saanut tuulta alleen, sillä laulajatar paljasti äskettäin julkaisevansa uuden albumin vielä tämän vuoden aikana. Britney kertoi, että luvassa on ennennäkemätön ja -kuulematon levy, sillä hän kokeilee albumillaan uudenlaista musiikkityyliä. 31-vuotias laulajatar tekee levyn tiimoilta yhteistyötä ainakin Will.i.amin kanssa.