Kissa vastaan hankaussähkö – katso kumpi voitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissavideot edustavat internetin viihteellisintä puolta ja niitä voi katsella tylsyyden tappamiseksi, mielipahan poistamiseksi tai muuten vain päivän piristämiseksi. Yleensä kissat ihastuttavat videoilla pelkästään omalla suloisuudellaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt ignoramusky-nimimerkki on julkaissut YouTubeen videon, jossa nähdään hauska lemmikki. Kissa on nimittäin leikkinyt aikansa ilmapallolla, ja kuten arvata saattaa, on karvaisen eläimen ja muovisen ilmapallon välille syntynyt staattista sähköä.

Oranssi ilmapallo on tarttunut lemmikkieläimen vatsakarvoihin kiinni, eikä kissa näytä oikein itsekään ymmärtävän, miksi pallo ei lähde sen turkista irti. Eläin yrittää potkia palloa pois, kunnes se katsoo hölmistyneenä kovaäänisesti nauravaa venäläistä. Videon parhaimmat naurut taitaa kuitenkin aiheuttaa kuvaajaan räkäinen hekotus.