Taylor Swift sivalsi Kanye Westiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Taylor Swift on yksi tämän hetken tunnetuimmista poptähdistä niin musiikkinsa kuin usein vaihtuvien poikaystäviensä ansiosta. Tähti muistetaan myös vuonna 2009 tapahtuneesta erikoisesta välikohtauksesta, jossa Kanye West keskeytti hänen puheensa MTV VMA -gaalassa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Tapaus ei ole unohtunut Taylor Swiftin mielestä neljän vuoden aikana. Nyt laulajattaren ystävä Ed Sheeran on jakanut Instagram-tilillään kuvan hillopurkista, jonka Swift on antanut hänelle. Purkin etiketissä tähti onnittelee Sheerania ehdokkuudesta vuoden 2013 VMA-gaalassa, mutta näpäyttäen samalla Kanye Westiä.

– Yo Ed, olen todella onnellinen puolestasi ja annan sinun jatkaa, mutta tämä on kaikkien aikojen parasta hilloa, Taylorin kirjoittamassa etiketissä lukee.

Teksti viittasi Kanye Westin puheeseen tämän napattua mikrofonin Swiftin kädestä vuoden 2009 VMA-gaalassa. Taylor Swift voitti tuolloin vuoden parhaan musiikkivideon palkinnon, joka Kanyen mielestä olisi kuulunut Beyoncelle.

– Yo Taylor, olen todella onnellinen puolestasi ja annan sinun jatkaa, mutta Beyoncella oli yksi kaikkien aikojen parhaista videoista, Kanye avautui tempauksessaan.

Taylor Swift nousi taannoin otsikoihin asioituaan ravintolassa 18 työntekijänsä sekä ystäviensä Austin Mahonen ja Ed Sheeranin kanssa. Taylor jätti lähtiessään 500 dollarin, eli noin 380 euron tipin. Neitokaisen käytös eroaa esimerkiksi huimasti teinitähti Justin Bieberin seikkailuista, sillä Justin nousi taannoin otsikoihin virtsattuaan ravintolan moppiämpäriin.