Teinipojat kuolasivat blondia – pelastivat kidnappaukselta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arkipäivän sankaruus koskettaa joskus ihmisiä hyvinkin yllättävissä paikoissa. Nyt sellainen tapaus on koettu Yhdysvalloissa, jossa kaksi teini-ikäistä poikaa tiiraili moottoritiellä naapuriautossa istunutta vaaleaverikköä. Sitten tapahtui kuitenkin jotain odottamatonta.

Nuori nainen huomasi poikien katseet ja hänen suunsa muodostivat sanat ”Help me”. Aaron Arias ja Jamal Harris ymmärsivät naisen olevan ongelmissa ja soittivat heti poliisille ilmoittaakseen asiasta. He kertoivat epäilevänsä, että kyseessä on kidnappaus ja seurasivat epäiltyä autoa kilometrien matkan.

Lopulta Texasin osavaltion poliisit saivat paikallistettua auton ja pysäyttivät sen. Poikien aavistus osoittautui oikeaksi, sillä autossa istui firman bileiden jälkeen Dallasin keskustasta kaapattu 25-vuotias nainen. Hän ei ehtinyt saada tapauksessa fyysisiä vammoja. Kidnappaaja on poliisin hallussa ja odottaa oikeudenkäyntiä.