Andy McCoy paljasti lähdön olleen suunniteltu: ”Mä olin ylibuukannut itteni”

Big Brother · Stara.fi

Suomen ensimmäisellä julkkisten Big Brother -kaudella hetken aikaa asustanut rocktähti Andy McCoy jättää BB-talon lähiaikoina. Hetki sitten hän ehti kuitenkin jo pitää asukkaille jäähyväispuheen. Samalla selvisi, että ennenaikainen lähtö oli tiedossa jo kauden alusta saakka.

– Mä oon rundannut ympäri maailmaa koko elämäni ja mä oon päässyt näin pitkälle ilman duunia. Mun on pakko jatkaa eteenpäin mun elämää, koska niin moni ihminen on riippuvainen musta. Mä en voi jäädä. Mun bändi, soololevy, Angela…

– Mä teen ton taulun valmiiksi ulkona ja huutokauppaan sen 19. päivä. Se oli jo buukattu. Sen takia mun pitää lähteä. Mitä mä voin. Mä olin ylibuukannut itteni. Fyrkat tulee hyväntekeväisyyteen tänne, Andy McCoy paljasti.

– Mä haluan kiittää teitä tästä ajasta. On ollut helvetin nastaa tutustua kaikkiin tässä huoneessa. Reetu otetaan yhteyttä sun kanssa ja Jori mä tuun tsiigaan sun show’ta henkivartijan kanssa. Mä skulaan teille vielä safkiksen jälkeen. Mä halusin, että te näette miten mä elän.