Elokuun rajuimmat mokat koosteena

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mokavideoista tehdään usein koostepätkiä, joilla nähdään monia hauskoja ja kipeänkin näköisiä pieleen menneitä temppuja ja noloja tilanteita. Nyt on jälleen julkaistu tällainen video YouTube-palvelussa.

Kyseisellä pätkällä nähdään viime kuussa sattuneita mokia. Videolle on päätynyt esimerkiksi lihaksiaan pullisteleva mies, joka epäonnistuu yrityksessään hypätä uima-altaaseen. Virheaskel saa hänet kompastumaan sinne päistikkaa.

Jalkapalloa ei myöskään kannata pelata koululuokassa, koska tilanne voi päättyä rikkoutuneeseen ikkunaan. Jännittävä kohtaus nähdään, kun luurankonaamioinen mies esittelee asettaan katselijalle. Hänen kääntyessään asettamaan pyssyä paikoilleen, toinen ladattu ase kaatuu ja laukeaa vahingossa äänekkäästi.