Miley Cyrusin härski video teki YouTuben ennätyksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaisen poptähden Miley Cyrusin uusin Wrecking Ball -musiikkivideo julkaistiin eilen YouTube-palvelussa. Neitokainen esiintyy pätkällä alastomana seksuaalisesti vihjaavan käytöksen kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

20-vuotiaan Mileyn video jatkoi tähden ronskilla linjalla, mikä on ilmeisimmin suuren yleisön mieleen. Video on nyt noussut YouTube-palvelun katsotuimmaksi videoksi, sillä se keräsi 24 tunnin sisällä julkaisustaan 12,3 miljoonaa katsojaa. Aiemmin samaa ennätystä kantoi One Direction -yhtye kappaleellaan Best Song Ever 10,9 miljoonalla katsojalla.

Cyrus on nopeassa ajassa noussut kiltistä teinitähdestä tuhmaksi popkaunottareksi. Hänen viimeisin esiintymisensä MTV Video Music Awards -tapahtumassa jätti katsojat ihmettelemään, sillä hän oli lavalla lähes alusvaatteisillaan ja kiehnäsi r&b-tähti Robin Thickeä vasten vihjaavaan tyyliin.