Iggy Azalean muodot eivät pysyneet piilossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisräppäreiden kaartiin on noussut uusia hiphop-nimiä niin kotimaassa kuin maailmallakin. Eräs hittilistoille noussut neito on piakkoin The New Classic -esikoislevynsä julkaiseva australialainen Iggy Azalea.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Poppari on saanut huomiota räppitaitojensa lisäksi muhkean peppunsa ansiosta. 23-vuotias nainen julkaisi nyt uuden Change Your Life -musiikkivideon, jossa Azalea esiintyy T.I.-räppärin kanssa. Video on herättänyt jo huomiota rohkeutensa ansiosta.

Siinä Iggy Azalea esittää burleskistripparia. Sydneyssä syntynyt naisräppäri nähdään pätkällä yläosattomissa, kun hän nousee ilman bikiniyläosaa ylös uima-altaasta. Nainen kiehnää myös sängyn päällä alusvaatteisillaan tiikerinpoikasen kanssa.