Italialainen Ferrari-kauppias Kimi-fanituotteista: ”Ei vielä tänään…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen keskiviikkona Ferrari vahvisti julkisuudessa jo kuukausien ajan velloneet huhut siitä, että suomalainen F1-kuljettaja Kimi Räikkönen ajaa sen tallissa kaksi seuraavaa kautta. Asia on toki huomioitu myös Ferrarin virallisissa fanituote-kaupoissa.

Staran saamien tietojen mukaan Ferrari ei ole kuitenkaan saanut vielä myyntiin kovasti kysyttyjä Kimi-tuotteita. Rooman virallisen Ferrari-kaupan myyjä kertoi asiasta eilen, kun häneltä tiedusteltiin heti tuoreeltaan Kimi-lippalakkeja.

– Ei vielä tänään, myyjä vastasi tiedusteluun ja hymyili päälle.

Todennäköisesti Ferrari on kuitenkin jo täydessä vauhdissa Kimi-tuotteidensa kanssa, sillä oheistuotteet ovat merkittävä osa formulasirkusta ja erityisesti Ferrarin liiketoimintaa. Yrityksellä on kauppoja ympäri maailmaa, ja sen fanit hankkivat usein jopa kokonaisia ferrarinpunaisia vaatekertoja ja muita tuotteita.