Poikkeustilanne Big Brotherissa – katsojat vaativat jopa poliisitutkintaa!

Big Brother · Stara.fi

Suomen ensimmäinen julkkisten Big Brother -tuotantokausi jyrähti viimein kunnolla käyntiin, kun talossa on nähty ensimmäiset välienselvittelyt. Tilanne eteni kuitenkin hieman turhankin vauhdikkaaksi, ja sen johdosta ensimmäinen asukas poistettiin talosta ennen aikojaan.

Kyseessä oli Andy McCoy, joka oli tosin hetkeä aiemmin kertonut lähtevänsä talosta omasta halustaan. Viime yönä Andy kävi lopulta käsiksi Anu Saagimiin, joka oli Claudian kanssa töhrinyt juovuspäissään rocktähden taideteosta sormillaan. Rocktähti luonnollisesti raivostui naisten typerästä teosta.

– Painu vi**uun, ennen kuin mä saatana vedän sua saatana lättyyn! Kohta lentää flinda daijuun ja mä vedän sun pikkumiestäs turpaan tän hyväks myös! Vi**u saatana kusipää! Siihen meni toi duuni. Siihen meni hyväntekeväisyysfyrkat! Anu saa ostaa ton ite sitten. V**tu että ihmiset voi olla tyhmiä. Ton piti mennä hyväntekeväisyyteen, Andy raivosi ja työnsi samalla Anua selästä voimakkaasti.

Andy McCoy poistettiin välikohtauksen jälkeen sääntörikkomuksen takia. Yön tiimellyksessä Big Brotherin nettilähetys vaimennettiin 20 minuutiksi, mikä aiheutti suuttumusta palvelun katsojien keskuudessa. Tuotannon mukaan katkos oli tarpeen asioiden selvittämisen vuoksi.

Katsojat ovat suivaantuneet talon suurimman julkkiksen poistamisesta, vaikka tapausta epäillään parhaillaan myös järjestetyksi välikohtaukseksi. Fanit ovat tänään verkkokeskusteluissa vaatineet jopa poliisitutkintaa Andy McCoyn aikaisemmasta välikohtauksesta, jossa hän uhkasi väkivallalla talossa vieraillutta tiskijukkaa. Andy ei ollut tyytyväinen DJ:n suoritukseen ja uhkasi pahoinpidellä tämän, joten kyseessä voisi olla laiton uhkaus. Talosta jo häädetty Kai Merilä onnistui pitämään rocktähden erossa tiskijukasta.